Ukoliko tragate za savršenim mestom za svakodnevno uživanje sa društvom, prijateljima ili porodicom, restoran I kafe bar Varadero je pravo mesto za to

Restoran se nalazi na samoj obali jezera Ade Ciganlije, prelep ambijent i moderan enterijer, stvaraju idealne uslove za opuštanje daleko od gradske buke i gužve. Kapacitet restorana Varadero je 100 mesta u unutrašnjem delu, kao i preko 500 mesta u prelepoj bašti na samoj plaži, skrivenoj u hladovini suncobrana. Blizina vode i zalazak sunca iznad jezera, prijatna atmosfera i mir koji vam pruža beogradsko more, učiniće da vreme stane dok boravite u restoranu Varadero bar.

Mislili smo I na naše najmlađe goste kojima je namenjeno uređeno igralište kao stvoreno za neprekidnu igru i zabavu. Posebno ističemo da je igralište ograđeno I maksimalno bezbedno, tako da su vaša deca u svakom momentu bezbedni.

Bašta

Nepušačka zona

Pet friendly

Parking

U karti pića Varadero bara  nalazi se veliki izbor kafa, sokova, žestokih pića i koktela.

Kada ogladnite možete izabrati neke od  specijaliteta sa bogatog menia: pice, paste, obrok salate, roštilj, slane  I slatke palačinke I glavna jela ( biftek, rolovana piletina, rižoto…)

Restoran Varadero organizuje i sve vrste proslava kapaciteta preko 100 ljudi u jedinstvenom ambijentu beogradskog jezera Ada Ciganlija.

Proslavite svadbu, dečiji rođendan, krštenje ili godišnjicu firme, uz popularnu cenu menija koja se kreće od 25-35 evra po osobi. Takođe, nudimo kompletnu dekoraciju prostora i muziku po želji, a svim mladencima namenjen je moderno uređen apartman. Naše ljubazno i nasmejano osoblje uvek je tu da Vas srdačno dočeka i ugosti!

Posetite Varadero bar, Ada Ciganlija lok.13, Makiška strana.